Με την πλoήγηση σας σε αυτή την διαδικτυακή τοποθεσία, συναινείτε στην χρήση cookies για περιεχόμενο, στατιστικά και διαφημίσεις από εμάς και από τρίτους και συμφωνείτε με τους όρους χρήσης του ιστότοπου μας. Μάθετε περισσότερα Κλείσιμο

Κανόνες και όροι χρήσης του GreeksFun.org

Λέξεις κλειδιά για αυτό το θέμα
και, του, των, την, org, greeksfun, για, δεν, τους, οτε, είναι, ροσω, στο, της, φόρουμ

Κανόνες και όροι χρήσης του GreeksFun.org

Δημοσίευσηαπό Razor » Δευτ Δεκ 17, 2012 5:30 am

Oι ακόλουθοι κανόνες, ισχύουν για όλους, για όλα τα μέλη τα οποία είναι εγγεγραμμένα στο φόρουμ μας και για όλους τους επισκέπτες που χρησιμοποιούν τις πληροφορίες του GreeksFun.org. Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του φόρουμ πριν την εγγραφή σας και να ανατρέξετε όποτε χρειαστείτε στο παρακάτω κείμενο για όποια αναγκαία ή χρήσιμη διευκρίνιση. Οι ακόλουθοι Όροι Χρήσης θεσπίστηκαν για την διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής των συζητήσεων σε αυτό το forum και μπορούν να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή σύμφωνα με την κρίση των διαχειριστών. Οι Διαχειριστές και οι Ελεγκτές του Φόρουμ έχουν το δικαίωμα διαγραφής/κλειδώματος οποιουδήποτε θέματος/απάντησης που είναι εκτός θέματος κατά την κρίση τους.

1. Οι δημοσιεύσεις πρέπει να γράφονται στα Eλληνικά, όπου αυτό είναι εφικτό, εκτός και πρόκειται για ορολογία και τεχνικούς όρους. Απαγορεύονται τα greeklish. Αυτό γίνεται για να είναι όλες οι δημοσιεύσεις ομοιόμορφες και ευανάγνωστες. Επίσης η αναζήτηση ενός άρθρου γίνετε πιο εύκολα όταν όλα είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.

2. Κάθε είδους φραστική επίθεση(βρισίες,απειλές κ.τ.λ) σε άλλο εγγεγραμμένο μέλος του φόρουμ,θα αποτελεί αφορμή αυτόματης διαγραφής του ,από το φόρουμ. Απαγορεύονται αυστηρώς λοιπόν τα ιβριστικά σχόλια. Επίσης,κάθε είδους κοροιδευτικά σχόλια,εναντίον κάποιας δημοσίευσης μας ή και προς κάποιο σχόλιο,κάποιου μέλους του φόρουμ μας απαγορεύονται αυστηρώς. Δεν επιτρέπονται προσβλητικά και ρατσιστικά σχόλια καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις μεταξύ των μελών. Αν υπάρξει τέτοια συμπεριφορά το θέμα θα κλειδώνεται. Σεβαστείτε τα υπόλοιπα μέλη χωρίς να προσβάλλετε τα “πιστεύω” τους, τη θρησκεία τους, την καταγωγή τους, τις απόψεις τους, το στυλ τους. Τέτοιες συμπεριφορές μας αναγκάζουν να προβούμε σε άμεση διαγραφή του Μέλους. Γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί.

3.Οι δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο που αποτελεί προϊόν εργασίας της ιστοσελίδας μας, αποτελούν κτήμα (πνευματικά δικαιώματα) του GreeksFun.org. Οι δημοσιεύσεις και το περιεχόμενο που αποτελεί προϊόν εργασίας τρίτων, αποτελούν κτήμα όλων και μπορούν να διατεθούν ελεύθερα. Το GreeksFun.org παρέχει υπηρεσίες παθητικά, άρα η αποκλειστική ευθύνη για την ορθή χρήση των υπηρεσιών που παρέχονται, ανήκει στους χρήστες. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης κειμένου άλλου συγγραφέα, παρακαλείστε να προβείτε σε σχετική αναφορά. Σε περίπτωση που αναφερθεί σχετικό παράπτωμα, από τον αρχικό συγγραφέα, για κείμενο που έχει γραφτεί εδώ χωρίς την άδεια του, το κείμενο θα τροποποιείτε αναλόγως, άμεσα και χωρίς άλλη ειδοποίηση από την Διοικητική Ομάδα του φόρουμ. Απαγορεύετε αυστηρά η οποιαδήποτε αντιγραφή και αναπαραγωγή όλων των πληροφοριών και άρθρων του GreeksFun.org.

4.Οι δημοσιεύσεις στο φόρουμ αυτό η χρήση του GreeksFun.org, και η ενεργή συμμετοχή σε αυτό οφείλουν να συμφωνούν με τους ακόλουθους κανόνες οι οποίοι θεσπίστηκαν με σκοπό τη διασφάλιση της ομαλότερης δυνατής διεξαγωγής των συζητήσεων, την αποφυγή προβλημάτων, παρεξηγήσεων και απρόβλεπτων καταστάσεων. Παρακαλούμε ελέγξτε τις επιμέρους κατηγορίες του φόρουμ για τυχόν ύπαρξη συμπληρωματικών κανόνων και ανακοινώσεων, τα οποίοι ισχύουν παράλληλα με τους παρόντες Όρους Χρήσης.


5.Δεν επιτρέπεται στο προφίλ σας να βρίσκεται προσβλητικό υλικό. Νοείται ως τέτοιου είδους υλικό ακόμα και η προσβλητική τροποποίηση κάποιου ονόματος άλλου μέλους ή υπογραφής, προσωπικών τίτλων κλπ… Οποιοδήποτε μέλος βρεθεί να φέρει τέτοιους τίτλους στο προφίλ του ή και εικόνες προσβλητικού περιεχομένου ως avatar θα Διαγραφεί άμεσα.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η αναφορά, ανάρτηση, δημοσίευση συνδέσμων προς υλικό που είναι παράνομο, επιβλαβές, απειλητικό, προσβλητικό, επιζήμιο, δυσφημιστικό, χυδαίο, βίαιο, υβριστικό, ρατσιστικό η με άλλον τρόπο αποδοκιμαστέο, παραβιάζει την προσωπικότητα και τα προσωπικά δεδομένα άλλων, προκαλεί συναισθήματα μίσους, η/ και οποιοδήποτε άλλο συνιστάμενο ποινικό αδίκημα.

6.Κάθε μέλος δικαιούται να διατηρεί ένα μόνο λογαριασμό στο GreeksFun.org. Η εγγραφή του ίδιου χρήστη με πολλαπλούς λογαριασμούς με σκοπό την παραποίηση γεγονότων, η την εξαπάτηση των άλλων χρηστών απαγορεύεται, εκτός αν συντρέχει λόγος. Η διεύθυνση ΙΡ καταγράφεται. Η διαγραφή των δεύτερων και τρίτων λογαριασμών γίνεται άμεσα .

7.Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το GreeksFun.org δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του GreeksFun.org στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημία απο την χρήση των πληροφοριών του GreeksFun.org. Το GreeksFun.org δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται.

8.Η διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, η ποιότητα και η πληρότητα των υπηρεσιών άλλων ιστοτόπων και σελίδων στα οποία υπάρχουν παραπομπές μέσω δεσμών, δεν ελέγχεται. Η ακέραια σχετική ευθύνη ανήκει στα αντίστοιχα sites . Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι το GreeksFun.org ενστερνίζεται η αποδέχεται το περιεχόμενο η τις υπηρεσίες των ιστοτόπων στους οποίους υπάρχουν παραπομπές, η ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

9.Τα μηνύματα πρέπει να δημοσιεύονται στη Θεματική Ενότητα που σχετίζεται με το περιεχόμενό τους. Φροντίστε έτσι ώστε ο τίτλος να είναι σχετικός με το μήνυμα και κατατοπιστικός. Στην περίπτωση δημοσίευσης σε λάθος ενότητα ή χρήσης λανθασμένου, ανεπαρκούς ή παραπλανητικού τίτλου, οι Μοderators έχουν το δικαίωμα μετακίνησης και μορφοποίησης του τίτλου των μηνυμάτων κατάλληλα. Πριν δημιουργήσετε νέο Θέμα Συζήτησης, ελέγξτε μήπως το θέμα συζητείται ήδη αλλού, η έχει καλυφθεί στο παρελθόν. Χρησιμοποιείστε τη δυνατότητα "Εύρεσης" [Search] για να εντοπίσετε το υλικό που σας ενδιαφέρει


10.Παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε ονόματα η υποκοριστικά που να μην προκαλούν αντιπάθεια η να ενοχλούν τα αλλά μέλη. Εάν γίνει αντιληπτό ότι κάποιο όνομα η υποκοριστικό ενοχλεί την ολομέλεια τότε το μέλος θα απομακρύνεται. Παρακαλούμε λάβετε αυτά υπ' όψιν όταν δημιουργείτε την έγγραφή σας.


11.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η διαφήμιση παντός είδους προϊόντων, επιχειρήσεων, εταιρειών, υπηρεσιών κλπ., με οποιοδήποτε τρόπο (είτε άμεσο, είτε έμμεσο) χωρίς την γραπτή άδεια των ιδιοκτητών του GreeksFun.org. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε επιθυμεί παροχή οποιασδήποτε των προαναφερθέντων υπηρεσιών, θα πρέπει να απευθυνθεί στον αρμόδιο τομέα του GreeksFun.org. Στην αντίθετη περίπτωση, η διαφήμιση αυτή θα θεωρείται ως " spam " και θα αντιμετωπίζεται αναλόγως. Απαγορεύεται η εγγραφή σε αυτή την Κοινότητα με σκοπό την διαφήμιση οποιασδήποτε μορφής κάποιας Ιστοσελίδας, προϊόντος, υπηρεσίας κάθε είδους, φόρουμ, κλπ. Αυτή η συμπεριφορά θα θεωρηθεί spam και δεν θα γίνεται ανεκτή.


12.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσίευση, διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., πορνογραφικού υλικού, ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), ευαίσθητων προσωπικών στοιχείων, υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, «πειρατικού λογισμικού» και συναφή (warez, cracks, keygens κ.α.) κλπ. Σε περίπτωση που χρήστες - μέλη του GreeksFun.org ανταλλάσσουν μεταξύ τους μέσω προσωπικών μηνυμάτων, e-mail, δικτύων ανταλλαγής αρχείων κλπ, υλικό συναφές με τα προαναφερθέντα, το Greeksfun.org ουδεμία ευθύνη φέρει. Ειδικότερα, η διακίνηση, διαφήμιση, διάθεση κλπ., ενοχλητικών διαφημίσεων (spam), απαγορεύεται και μέσω προσωπικών μηνυμάτων. Δημοσίευση torrents, warez links η οποιαδήποτε άλλη περίπτωση πειρατίας ή παράνομου περιενχομένου δεν επιτρέπεται στο forum του GreeksFun.org. Αυτό το παράπτωμα θα επιφέρει ban και διαγραφή της δημοσίευσης άμεσα.


13.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η δημοσιοποίηση προσωπικών μηνυμάτων άλλων χρηστών, ΧΩΡΙΣ την προηγούμενη άδεια από τον αποστολέα του μηνύματος. Τα προσωπικά μηνύματα αποτελούν προσωπικές συζητήσεις μεταξύ των χρηστών και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούνται ως επιχειρήματα σε δημόσιες συζητήσεις. H Δ.Ο. δεν μπορεί να παίξει το ρόλο της αστυνομίας σε προσωπικές διαμάχες χρηστών μέσω πμ, εκτός και αν το κρίνει σκόπιμο για την καλή λειτουργία του φόρουμ.


Κανόνες χρήσης και λειτουργίας για τους χρήστες του GreeksFun.org

Οι χρήστες, είναι υπεύθυνοι για την εφαρμογή των κανόνων, την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία του GreeksFun.org. Οι Admin and Mods εργάζονται πραγματικά σκληρά για να διατηρήσουν το site στην καλύτερη μορφή του και να το βελτιώσουν όσο γίνεται καλύτερα, για αυτό παρακαλούμε να τους συμβουλεύεστε μόνον όταν πράγματι είναι αναγκαίο.
Η παραβίαση των κανόνων από τα μέλη - χρήστες του GreeksFun.org, αυτοδίκαια επιφέρει την παρέμβαση των χρηστών της ιστοσελίδας. Η παρέμβαση μπορεί να υλοποιηθεί με την μορφή της προειδοποίησης, όπου φαίνεται με ειδική επισήμανση στο post όπου έγινε η παράβαση, έως και της προσωρινής αναστολής του λογαριασμού χρήστη (εβδομαδιαίας διάρκειας) και της οριστικής αναστολής / διαγραφής του λογαριασμού χρήστη, σε περίπτωση που κριθεί αναγκαία.
Συζητήσεις που παραβαίνουν έναν η συνδυασμό κανόνων που ορίζονται στο κείμενο αυτό, πρέπει να μη συνεχίζονται από τους χρήστες. Για την αποφυγή αυτού του φαινόμενου, πιθανώς κάποια Θέματα Συζήτησης να κλειδώνονται από τους Moderators, με παράθεση ανάλογου μηνύματος από αυτούς. Ενστάσεις, και υποδείξεις για ύπαρξη τέτοιων συζητήσεων δεν πρέπει να γίνονται σε νέα δημοσίευση, αλλά με αποστολή προσωπικού μηνύματος στους Moderators.
Ενέργειες των συντονιστών που αφορούν δημοσιεύσεις (Μετακίνηση, κλείδωμα κλπ) θα γίνονται αυτόνομα και άμεσα από τον εκάστοτε Συντονιστή. Η όποια αργοπορία αντίδρασης των αρμοδίων δεν μπορεί να είναι θέμα σύστασης από χρήστες. Θεωρείται πιθανή κάποια καθυστέρηση δεδομένου ότι ασχολούμαστε στον ελεύθερο χρόνο μας με το φόρουμ, εάν έχετε κάποια σχετική ένσταση το καλύτερο είναι να στείλετε προσωπικό μήνυμα στους αρμόδιους.
Οι διαχειριστές, έχουν το δικαίωμα να παρεμβαίνουν αυτοδίκαια και να «διορθώνουν» λέξεις από δημοσιεύσεις χρηστών ,που παραβαίνουν τις αρχές λειτουργίας του GreeksFun.org.
Μην αγνοείτε ποτέ τις εντολές, οδηγίες και υποδείξεις των διαχειριστών/συντονιστών.
Μην κάνετε άσχετα posts (off topic). Βοηθήστε μας να κρατήσουμε το forum μας ευανάγνωστο, "συμμαζεμένο" και ευπρεπές επίσης να αποφεύγετε να κάνετε διπλά post (το ένα μετά από το άλλο).Διορθώστε το ήδη υπάρχον.

Αποποίηση ευθύνης
H πλοήγηση και η χρήση των πληροφοριών που παρέχονται στο GreeksFun.org αποδέχεστε οτι γίνεται αποκλειστικά και μόνο με δική σας ευθύνη. Το GreeksFun.org δεν εγγυάται ότι οι πληροφορίες που διατίθενται είναι πάντα σωστές, ακριβείς και έγκυρες. Οι πληροφορίες που διατίθενται στην ιστοσελίδα μπορεί να είναι εντελώς λανθασμένες και να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή σε πραγματικές καταστάσεις και γεγονότα και να αποτελούν προϊόν μυθοπλασίας. Δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημιά η οποία μπορεί να προκληθεί από οποιοδήποτε λάθος ή έλλειψη πληροφόρησης, διακοπή ή καθυστέρηση παροχής των πληροφοριών. Σε καμία περίπτωση το GreeksFun.org δεν έχει καμία ευθύνη για άμεση ή έμμεση ζημιά που μπορεί να προκύψει από τη χρήση των πληροφοριών που παρέχονται εδώ. Ο χρήστης με την πλοήγηση του στην παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεται ανεπιφύλαχτα οτι έχει κατανοήσει πλήρως και έχει διαβάσει όλους τους όρους χρήσης και ότι αυτή η αποποίηση ευθύνης ισχύει για όλες τις πληροφορίες που διατίθενται στο GreeksFun.org. To περιεχόμενο και οι υπηρεσίες του GreeksFun.org αποτελούν ιδιοκτησία του και διατίθενται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση τους, σε οποιοδήποτε άλλο μέσο καθώς και για εμπορικούς σκοπούς, χωρίς γραπτή άδεια του GreeksFun.org. Όλες οι δημοσιεύσεις στo εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι των διαχειριστών ή συντονιστών της σελίδας (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν είναι υπεύθυνοι για αυτές. Δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση η αναδημοσίευση άρθρων και δημοσιεύσεων που υπάρχουν στην σελίδα.

Επίσης δείτε εδώ: impressum.php

Η ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των παραπάνω (που μπορούν να περιγραφούν σαν ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ) από τους χρήστες, αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή, την πλοήγηση αλλά και την χρήση των υπηρεσιών και πληροφοριών που παρέχονται από το GreeksFun.org. Με την είσοδο και επίσκεψη σας και πλοήγηση στο GreeksFun.org αποδέχεστε ανεπιφύλαχτα όλα τα παραπάνω.

Η παραβίαση αυτών των κανόνων μπορεί να επιφέρει την απομάκρυνσή σας από τη σελίδα!

Ευχαριστούμε πολύ,
Η διαχείριση του GreeksFun.org.
Άβαταρ μέλους
Razor
 
Users Information Users Information
 

.

 
Το/Τα ακόλουθα 2 μέλη ευχαρίστησαν Razor για την δημοσίευση του/της: Επισκέπτης

Cookies και Πολιτική Απορρήτου

Δημοσίευσηαπό Razor » Παρ Νοέμ 15, 2013 3:32 am

Η χρήση του ιστοτόπου μας σημαίνει ότι συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις της πολιτικής απορρήτου μας και την χρήση cookies.

Χρησιμοποιούμε τα cookies γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε την περιήγησή σας στην διαδικτυακή τοποθεσία μας και να σας προσφέρουμε εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο.


Τι είναι τα cookies?

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία στέλνονται από μια διαδικτυακή τοποθεσία στον υπολογιστή σας για την καταγραφή της διαδικτυακής σας δραστηριότητας. Τα cookies βοηθούν τους χρήστες να περιηγούνται εύκολα σε διαδικτυακές τοποθεσίες και να εκτελούν διάφορες λειτουργίες. Καθώς τα cookies καθιστούν πιο εύχρηστη μια διαδικτυακή τοποθεσία και βελτιώνουν τις διεργασίες εντός αυτής της τοποθεσίας, αν τα απενεργοποιήσετε, η συγκεκριμένη τοποθεσία μπορεί να πάψει να ανταποκρίνεται όπως θα ήταν αναμενόμενο και ενδέχεται να μην έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες.

Τι cookies χρησιμοποιούμε;

Η διαδικτυακή τοποθεσία μας χρησιμοποιεί τα εξής cookies:

Cookies περιόδου λειτουργίας

Αυτά τα cookies αποθηκεύουν ένα τυχαίο αναγνωριστικό το οποίο επιτρέπει τη σύνδεση των ενεργειών σας προκειμένου να εμφανίζεται σωστά η διαδικτυακή τοποθεσία και να σας παρέχει τις υπηρεσίες που ζητάτε. Αυτά τα cookies είναι ενεργά μόνο όταν βρίσκεστε στη διαδικτυακή τοποθεσία και δεν παραμένουν στη συσκευή αφού τερματιστεί η περίοδο λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης.

Cookies εμπειρίας περιήγησης

Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για την καλύτερη προβολή του ιστότοπου και αποθηκεύουν μη προσδιοριστικές προτιμήσεις ενός χρήστη (όπως γλώσσα) οι οποίες χρησιμοποιούνται για τη βελτίωση της εμπειρίας περιήγησης και για την εμφάνιση του κατάλληλου περιεχόμενου. Ορισμένα cookies παραμένουν στη συσκευή όσο διαρκεί η περίοδος λειτουργίας, ενώ άλλα (όπως οι προτιμήσεις γλώσσας) παραμένουν στη συσκευή προκειμένου να επιτρέψουν την εμφάνιση των ίδιων προτιμήσεων στην επόμενη επίσκεψή σας στην διαδικτυακή τοποθεσία μας.

Cookies ανάλυσης στατιστικών στοιχείων

Χρησιμοποιούμε cookies τρίτων για να συλλέξουμε στατιστικά στοιχεία με συγκεντρωτική μορφή σε εργαλεία ανάλυσης όπως τα Google Analytics.

Αυτά τα cookies αποθηκεύουν ανώνυμα δεδομένα για το πώς χρησιμοποιούν οι χρήστες την διαδικτυακή τοποθεσία μας, προκειμένου να κατανοήσουμε τον τρόπο χρήσης των υπηρεσιών μας και να βελτιώσουμε την τοποθεσία μας. Αυτά τα cookies θα παραμείνουν στη συσκευή σας αφού τερματιστεί η περίοδος λειτουργίας.

Αυτά τα cookies αποθηκεύουν ανώνυμα δεδομένα για το πώς εσείς και άλλοι χρησιμοποιείτε την διαδικτυακή τοποθεσία και διαφημίσεις μας. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να μετράμε την απόδοση των διαδικτυακών τοποθεσιών και διαφημίσεών μας αλλά και για να κατανοήσουμε πώς μπορούμε να τις βελτιώσουμε. Αυτά τα cookies μπορεί να ελέγχονται από τρίτους που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες σε εμάς και θα παραμείνουν στη συσκευή σας όταν τερματιστεί η περίοδος λειτουργίας σας.

Cookies σύνδεσης

Αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στην διαδικτυακής τοποθεσία μας, θα χρησιμοποιήσετε ένα cookie και θα αναγνωρίζεστε στην σελιδα.

Cookies πρόσθετων κοινωνικής δικτύωσης

Αν έχετε εγγραφεί σε μια τοποθεσία κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook, μπορεί να υπάρχει ρύθμιση τοποθέτησης ενός cookie στη συσκευή σας, το οποίο σας αναγνωρίζει όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο δικών μας τοποθεσιών. Με αυτά τα cookies μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο στα κοινωνικά μέσα χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις διαμοιρασμού.

Διαφημιστικά cookies

Χρησιμοποιούνται για την εμφάνιση διαφημίσεων στο internet βάσει πληροφοριών από cookies. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται "ad retargeting". Σκοπός είναι η προώθηση σχετικών προϊόντων βάσει περιεχομένου που έχετε πρόσφατα δει, αναζητήσει ή έχετε κάνει κλικ όταν αλληλεπιδράτε με την τοποθεσία και τις υπηρεσίες μας ή όταν βλέπετε διαφημιστικό υλικό.

Αυτά τα cookies δίνουν τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να προσδιορίσουν ποιές διαφημίσεις βλέπετε όταν επισκέπτεστε επιλεγμένες διαδικτυακές τοποθεσίες και να ελέγχουν τον αριθμό των εμφανίσεων μιας διαφήμισης στο ίδιο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτά τα cookies μπορεί να ελέγχονται από τρίτους που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες σε εμάς (π.χ. Google Adsense) και χρησιμοποιούνται για την καλύτερη προβολή διαφημίσεων.

Μπορείτε να εξαιρεθείτε μόνιμα από αυτό τον τύπο διαφήμισης και να μάθετε περισσότερα για τα μέτρα προστασίας που μπορείτε να πάρετε με την πλοήγηση σας στο ίντερνετ μεταβαίνοντας στη διεύθυνση http://www.youronlinechoices.eu .

Cookies τρίτων στην διαδικτυακή τοποθεσία μας

Εκτός από τη χρήση των cookies του δικτυακού τόπου μας, ενδέχεται να επιτρέπουμε και σε ορισμένους τρίτους να αποστέλλουν και να έχουν πρόσβαση στα cookies τους στην συσκεύη σας. Η χρήση των cookies από πλευράς τρίτων υπόκειται στις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου που εφαρμόζουν και όχι στην πολιτική απορρήτου μας.


Τι είδους πληροφορίες συλλέγουμε;

Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στις τοποθεσίες μας, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ζητήσουμε στοιχεία, όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση email, την τοποθεσία σας, την ηλικία σας, το φύλο σας. Εάν χρησιμοποιείτε εργαλεία της κοινότητας, διατηρούμε το δικαίωμα να αποθηκεύουμε το περιεχόμενο και τα στοιχεία επικοινωνίας που αποστέλλετε και λαμβάνετε. Επίσης, διατηρούμε το δικαίωμα να παρακολουθούμε τις επικοινωνίες σας. Διατηρούμε, επίσης, το δικαίωμα να καταγράφουμε λεπτομερώς τη δραστηριότητά σας και τις προσωπικές σας προτιμήσεις, όποτε επισκέπτεστε τις τοποθεσίες μας (βλ. "Cookies", παραπάνω).

Πριν μας παράσχετε τα προσωπικά στοιχεία κάποιου τρίτου ατόμου, ζητήστε τη συγκατάθεσή του. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα προσωπικά στοιχεία που παρέχετε είναι ακριβή και ενημερωμένα τη δεδομένη χρονική στιγμή, και ενημερώστε μας σε περίπτωση αλλαγής.

Τι κάνουμε με τις πληροφορίες που συλλέγουμε;

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε με διάφορους τρόπους όπως για τη διαχείριση των διαδικτυακών τοποθεσιών μας και την παροχή των πληροφοριών, για τη διαχείριση των αιτημάτων σας, για εσωτερική ανάλυση και έρευνα σχετικά με τη βελτίωση της διαδικτυακής τοποθεσίας μας και άλλων υπηρεσιών για την αποστολή διαχειριστικών email (για παράδειγμα, εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας), για την αποτροπή και τον εντοπισμό απάτης και υβριστικής συμπεριφοράς στις τοποθεσίες ή τις υπηρεσίες μας.

Ποιος έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας;

Μόνο οι διαχειριστές της σελίδας μας.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις έχουμε τη δυνατότητα να γνωστοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, εάν απαιτείται από τη νομοθεσία ή προκειμένου να προστατευτούμε/αμυνθούμε ή να προστατεύσουμε/υπερασπιστούμε άλλα πρόσωπα ενάντια σε παράνομες ή επιζήμιες δραστηριότητες.

Ασφάλεια

Λαμβάνουμε με σκοπό την προστασία των προσωπικών σας στοιχείων. Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνεται η δημιουργία διεργασιών και διαδικασιών για την ελαχιστοποίηση της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή της γνωστοποίησης των στοιχείων σας. Ωστόσο, δεν εγγυόμαστε την εξάλειψη κάθε κινδύνου κακής χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων από εισβολείς. Να διατηρείτε τυχόν κωδικούς πρόσβασης για τους λογαριασμούς σας σε ασφαλές μέρος και να μην τους αποκαλύπτετε σε άλλα πρόσωπα. Σε περίπτωση που αντιληφθείτε τυχόν μη εξουσιοδοτημένη χρήση του κωδικού πρόσβασής σας ή κάποια άλλη παραβίαση ασφάλειας επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

Ο ιστότοπος μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσεις σε άλλους ιστοτόπους. Οι πληροφορίες που παράσχετε σε αυτούς τους ιστοτόπους, υπόκεινται στην πολιτική απορρήτου του συγκεκριμένου ιστότοπου γι'αυτό σας παροτρύνουμε να ρίχνετε μια ματιά στις πολιτικές τους προτού δώσετε προσωπικά σας στοιχεία.

Οι δημοσιεύσεις στο φόρουμ μας είναι ανοικτές στο κοινό. Αποφύγετε τη γνωστοποίηση οποιασδήποτε πληροφορίας που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως στοιχείο ελέγχου της δικής σας ταυτότητας ή άλλου ατόμου. Δεν ευθυνόμαστε για την προστασία ή την ασφάλεια των πληροφοριών που αποκαλύπτετε σε όλα τα δημόσια πεδία της ιστοσελίδας μας.

Παρακολούθηση και καταγραφή συμβάντων

Δεν είναι δυνατό να παρακολουθούμε το σύνολο των διαδικτυακών υπηρεσιών μας και δεν δεσμευόμαστε να το πράξουμε αυτό. Ωστόσο, διατηρούμε το δικαίωμα, σύμφωνα με την αποκλειστική διακριτική ευχέρειά μας, να παρακολουθούμε και να καταγράφουμε οποιαδήποτε από τη διαδικτυακή δραστηριότητα και επικοινωνία σας μέσω των διαδικτυακών τοποθεσιών και διαδικτυακών υπηρεσιών μας και να αφαιρούμε ή/και να διαγράφουμε οποιοδήποτε περιεχόμενο από τις διαδικτυακές τοποθεσίες και διαδικτυακές υπηρεσίες μας, σύμφωνα με την αποκλειστική διακριτική ευχέρειά μας, χωρίς περαιτέρω ειδοποίησή σας, και εσείς συμφωνείτε ρητά ότι μπορούμε να το πράξουμε αυτό. Οποιεσδήποτε πληροφορίες που συλλέγονται με τον τρόπο αυτό μπορεί να περιλαμβάνουν, τα στοιχεία καταχωρημένου λογαριασμού σας, πληροφορίες καταγραφής διακομιστή συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP, πληροφοριών προγράμματος περιήγησης (συμπεριλαμβανομένων συμβολοσειρών παράγοντα χρήστη HTTP), πληροφοριών αιτημάτων πελάτη HTTP και της ώρας και τοποθεσίας των δραστηριοτήτων σας.

Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να μεταβιβαστούν στην αστυνομία ή σε άλλες κατάλληλες αρχές. Με τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή διαδικτυακών υπηρεσιών μας, συναινείτε ρητώς με αυτό.

Παιδιά

Ζητάμε από όλους τους επισκέπτες κάτω των 18 ετών να λαμβάνουν τη συγκατάθεση του γονέα ή του κηδεμόνα τους πριν παράσχουν οποιοδήποτε προσωπικό στοιχείο.

Κατάργηση εγγραφής

Εάν δεν επιθυμείτε πλέον να είστε μέλος μας επικοινωνήστε με τους διαχειριστές της σελίδας ώστε να διαγράψουμε τον λογαριασμό και τα δεδομένα σας.


Αν δεν αποδέχεστε ή δεν κατανοείτε τους όρους χρήσης, την πολιτική απορρήτου και την χρήση cookies, μη συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και τις υπηρεσίες μας.
Άβαταρ μέλους
Razor
 
Users Information Users Information
 


Επιστροφή στο Κανόνες - Όροι χρήσηςΜέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron